CNH Industrial

WERELDWIJD

CNH Industrial is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld met 12 merkenfamilies zoals New Holland Agriculture, New Holland Construction, Case IH Agriculture en Iveco.

Wereldwijd telt het bedrijf 64.000 medewerkers, verspreid over alle continenten in 64 productiebedrijven en 50 onderzoeks- en ontwikkelingscentra. De groep is actief in 5 sectoren: landbouwmachines, bouwmachines, vrachtwagens & commerciële voertuigen, speciale voertuigen en motoren & transmissies.

IN BELGIË

ZEDELGEM

In CNH Industrial Belgium in Zedelgem ontwerpen, ontwikkelen en produceren meer dan 2300 medewerkers maaidorsers, balenpersen en hakselaars van het merk New Holland, met een ervaring en knowhow van meer dan 110 jaar.  Aangezien in de vestiging alle facetten van ontwerp over productie naar service en training van dealers en alle ondersteunende afdelingen vertegenwoordigd zijn, zijn de functies er heel divers.

Binnen het team productontwikkeling werken meer dan 300 technische profielen die samen het “Centre of Excellence voor Oogstmachines van New Holland Agriculture” uitmaken. Kerntaken daar zijn het ontwerpen, onderzoeken, perfectioneren en het uittesten in het veld van onze machines.

De Capital divisie, die ook gevestigd is in Zedelgem, zorgt voor de financiële ondersteuning van zowel de dealers als de eindklanten.

ANTWERPEN

De CNH Industrial Belgium vestiging in Antwerpen, die ook al meer dan 50 jaar bestaat, is een productie-eenheid van tractoronderdelen (hoofdzakelijk achterassen en aandrijfsystemen) en telt ongeveer 900 medewerkers. De functies situeren zich hoofdzakelijk in de productieafdelingen en variëren er van machinebedieners aan computergestuurde bewerkingscentra over assembleurs van aandrijfsystemen tot teamleaders en supervisors.

 

GROOT-BIJGAARDEN

Het commerciële kantoor Iveco Belgium in Groot-Bijgaarden ondersteunt de verkoop en service van vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen, bussen en voertuigen voor specifieke toepassingen van het merk Iveco sinds 1975.

 


ONZE WAARDEN

Ondernemerschap

we dagen de status quo uit, zijn innovatief en zoeken eenvoud


Passie

we zijn zeer betrokken
om ambitieuze doelen te bereiken


Teamgeest

we bouwen diverse teams,
focussen op onze klanten en slagen als groep


Excellentie

we overtreffen de verwachtingen en handelen
verantwoord bij alles wat we doen

ONS DOEL

Powering sustainable transformation

DUURZAAMHEID

Op een ethische manier zaken doen, betekent dat we ons bewust zijn van de impact die ons handelen heeft op de samenleving. Vanuit dit oogpunt stelt duurzaam zijn ons in staat om als bedrijf gedeelde waarde te creëren voor al onze stakeholders. Daarom heeft CNH Industrial de omgeving waarin het werkt nauwkeurig geanalyseerd.


Ons onderzoek heeft geleid tot drie wereldwijde uitdagingen die ons bedrijf zullen beïnvloeden: klimaatverandering, voedselschaarste en veiligheid, de innovatieve en digitale wereld. Binnen deze macrokwesties hebben we 12 prioriteiten vastgesteld waarop we onze energie de komende jaren kunnen richten, door onze medewerkers op te leiden in onze doelen en acties voor verbetering.

Klik hier voor meer informatie over ons duurzaamheidsplan.

WHY CHOOSE US?


Lorem ipsum dolor sit amet, potenti at torquent dui augue nunc mattis an vulputate

totam curabitur ante imperdiet vestibulum sem pede ut dolor sem in sem suspendisse nec

duis, nibh sit laoreet eu vitae enim odio id mollis fusce est tempor.

OUR HISTORY


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


OUR VISION


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nunc mattis, totam ante volputate curabitur.


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nuncat amet mattis, totam ante est volputate curabitura imperdiet vestibulum in suspendisse nec odiosa mollis fusce est tempor.

USEFUL INFO


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc.

 

  • Mattis totam est vulputate
  • Curabitur imper vestibulum
  • Sem pede ut dolor
  • Suspendisse duis nibh sit
  • Laoreet vitae enim odio id